MENIUL SĂPTĂMÂNII 15-19 APRILIE 2013


DATA
MENIU
GRAMAJ



LUNI
15.04.2013

MIC DEJUN
Pâine integrală/intermediară
Unt
Şuncă Sisi
Ceai cu lamaie
30gr.
15 gr.
25 gr.
200ml.
GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ
I.Ciorbă de pui cu legume
II.Mamaliguta cu branza si smantana
Pâine integrală/intermediară (I)
200ml
50gr+50gr
40 gr.
GUSTARE 2
Banană
Biscuiţi simpli
100gr.
140gr.



MARŢI
16.04.2013

MIC DEJUN
Pâine integral/intermediară
Omleta
Ceai cu lămâie
30 gr.
50gr.
200ml
GUSTARE 1
Banană
100gr.

PRÂNZ
I.Ciorbă taraneasca de legume
II.Gratar din piept de pui cu sote de morcovi
Pâine integrală/intermediară (I+II)
200ml.
80gr.+100gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Iaurt
Mar
150gr.
100gr.



MIERCURI
17.04.2013
MIC DEJUN
Lapte
Pâine integrală/intermediară
Unt
Gem
200 ml.
30gr.
15 gr.
25gr.
GUSTARE 1
Mar
100gr.

PRÂNZ
I.Supă de chimen cu crutoane
II.Iahnie de fasole cu carne de porc
Pâine integrală/intermediară (I)
200 ml
150 gr+80gr
40gr.
GUSTARE 2
Biscuiti
Banana
150gr.


JOI
18.04.2013
MIC DEJUN
Pâine integrală/intermediară
Unt
Branza
Ardei gras
Ceai cu lamaie
30gr.

50 gr.
25 gr.
200ml.
GUSTARE 1
Banana
100gr.
PRÂNZ

I.Ciorbă de salata verde
II. Ficatei de pui cu sos si orez
III.Salata
Pâine integrală/intermediară (I+II)
200 ml.
80gr.+100 gr.
70gr.
GUSTARE 2
Iaurt
Corn  simplu
150 gr.
100gr.



VINERI
19.04.2013

MIC DEJUN
Orez cu lapte
200ml.
GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ
I.Ciorba de varza
II.Piure de cartofi cu pulpe de pui
Pâine integrală/intermediară (I)
200 ml.
150gr+ 80gr.
40gr.
GUSTARE 2
Portocala
Biscuiţi simpli
100 gr.
140gr