MENIUL SĂPTĂMÂNII 16.12.2013 – 20.12.2013


DATA
MENIU
GRAMAJ



LUNI
16.12.2013

MIC DEJUN


Ceai cu lamaie
Paine integrala/intermediara grau intreg
Unt
Sunca de pui
200 ml.
30gr
15gr.
25 gr.

GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ

I. Ciorbă de pui cu legume
Mamaliga cu branza dulce si smantana
Piine integrala/intermediara griu intreg
200ml
100/50/50 gr.
40 gr.
GUSTARE 2
Banana
Cozonac simplu
150gr.
70 gr.



MARŢI
17.12.2013

MIC DEJUN

Ceai cu lamaie
Paine integrala/intermediara griu interg
Omleta
200 ml
30 gr.
50 gr.
GUSTARE 1
Banana
100gr.

PRÂNZ
Ciorba de legume cu smantana
Gratar piept de pui cu sote de morcovi
Paine integrala/intermediara griu intreg
200ml.
80/120 gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Iaurt Zuzu
Corn simplu
140 gr.
70gr.



MIERCURI
18.12.2013
MIC DEJUN
Lapte
Unt
Gem
Pâine integrală/intermediară griu intreg
200 ml.
15 gr.
25 gr.
30 gr.
GUSTARE 1
Mar
100gr.

PRÂNZ

Supă  de chimen cu crutoane
Varza calita cu carne pulpa porc
Pâine integrală/intermediară  griu intreg
200 ml
120/80 gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Mandarina
Chec simplu
150gr.
70 gr.


JOI
19.12.2013
MIC DEJUN

Ceai cu lamaie
Piine integrala /intermediara griu
Unt
Cascaval Hochland
200 ml.
30 gr.
15 gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mandarina
100gr.
PRÂNZ


Ciorba de cartofi cu smantana si tarhon
Pilaf cu ficatei de pui refrigerati
Piine  integrală/intermediară  griu intreg
Salata de castraveti murati
200 ml.
120/80 gr.
70gr.
75 gr.
GUSTARE 2
Mar
Japoneza
150 gr.
70gr.



VINERI
20.12.2013

MIC DEJUN

Ceai cu lamaie
Paine integrala/intermediara griu intreg
Unt
Cascaval Hochland
200 ml
30 gr.
15 gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mar
100gr.

PRÂNZ

Supa de rosii cu orez
Pireu cu pulpe de pui la tava
Piine integrala/intermediara griu
Salata de castraveti murati


200 ml.
150/80 gr.
40 gr.
75 gr.
GUSTARE 2
Mar
Cozonac simplu
150 gr.
70 gr.