MENIUL SĂPTĂMÂNII 20.01.2014 – 24.01.2014


DATA
MENIU
GRAMAJ



LUNI
20.01.2014

MIC DEJUN


Ceai cu lamaie
Paine integrala/intermediara grau intreg
Unt
Sunca Sisi
200 ml.
30gr
15gr.
25 gr.

GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ

Ciorbă de pui cu legume
Mamaliga cu branza  dulce si smantana
Piine integrala/intermediara griu intreg
200ml
100/50/50gr.
40gr.
GUSTARE 2
Cozonac simplu
Banana
70 gr.
150 gr.



MARŢI
21.01.2014

MIC DEJUN

Ceai cu lamaie
Paine integrala/intermediara griu interg
Unt
Ou fiert
200 ml
30 gr.
15gr.
35 gr.
GUSTARE 1
Banana
100gr.

PRÂNZ
Supa crema de conopida
Friptura pulpe pui la tava cu amestec mexican
Paine integrala/intermediara griu intreg
200ml.
80/100 gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Mar
Corn simplu
150 gr.
70 gr.



MIERCURI
22.01.2014
MIC DEJUN
Lapte
Unt
Gem
Pâine integrală/intermediară griu intreg
200 ml.
15 gr.
25 gr.
30 gr.
GUSTARE 1
Mar
100gr.

PRÂNZ

Supa de chimen cu crutoane
Iahnie de fasole cu carne pulpa porc
Pâine integrală/intermediară  griu intreg
Salata de castraveti murati
200 ml
120/80 gr.
70gr.
75 gr.
GUSTARE 2
Mandarina
Chec simplu
150gr.
70 gr.


JOI
23.01.2014
MIC DEJUN

Ceai cu lamaie
Piine integrala /intermediara griu
Unt
Muschi file
200 ml.
30 gr.
15gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mandarina
100gr.
PRÂNZ


Ciorba taraneasca cu smantana
Tocana piept de pui cu garnitura de orez
Piine  integrală/intermediară  griu intreg

200 ml.
45/50/100 gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Iaurt
Cozonac simplu
140 gr.
70gr.



VINERI
24.01.2014

MIC DEJUN

Lapte cu cacao
Piine integrala/ intermediara griu
Unt


200 ml.
30 gr.
15 gr.
GUSTARE 1
Banana
100gr.

PRÂNZ

Supa de rosii cu fidea
Pireu de cartofi cu ficatei pui refrigerati la tava
Piine integrala/intermediara griu
Castraveti murati


200 ml.
150/100gr.
40 gr.
75 gr.
GUSTARE 2
Mar
Japoneza
150gr.
70 gr.