MENIUL SAPTAMANII 26.01.2015 –30.01.2015


                                DATA
MENIU
GRAMAJ



Luni
26.01.2015

MIC DEJUN


Ceai  de fructe cu lamaie
Piine integrala intermediara griu intreg
Unt
Muschi file
200 ml.
30 gr.
15 gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mar
100  gr.

PRÂNZ

Ciorba de pui cu legume si smantana
Mamaliga cu branza dulce si smantana
Piine integrala / intermediara griu intreg
200 ml.
100/50/50 gr.
40 gr.
GUSTARE 2
Banana
Biscuiti   Belvita
150 gr.
50 gr.


Marti
27.01.2015


MIC DEJUN
Ceai  de fructe cu lamaie
Piine integrala/intermediara griu intreg
Omleta
200 ml.
30 gr.
45 gr.
GUSTARE 1
Banana
100 gr.

PRÂNZ
Bors taranesc cu smantana si leustean  
Ostropel de paste cu piept de pui la gratar
Piine  integrala/intermediara griu intreg
200 ml.
120/80 gr.
40 gr.
GUSTARE 2
Iaurt simplu
Biscuiti  Petit
140 gr.
100 gr.


Miercuri
28.01.2015
MIC DEJUN
Lapte
Piine integrala intermediara griu intreg
Unt
Gem macese
200 ml.
30 gr.
15 gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mar
100 gr.

PRÂNZ

Supa de legume cu fidea
Pilaf sarbesc cu cotlet de porc la tava
Piine integrala/intermediara griu intreg
Salata de castraveti murati
200 ml.
120/80 gr.
70 gr.
50 gr.
GUSTARE 2
Mandarina
Biscuiti Poieni
150 gr.
42  gr.

Joi
29.01.2015
MIC DEJUN
Ceai  de fructe cu lamaie
Piine ntegrala intermediara griu intreg
Unt
Cascaval Hochland
200 ml.
30 gr.
15 gr.
25 gr.
GUSTARE 1
Mandarina
100 gr.
PRÂNZ


Supa  de chimen cu crutoane
Mancare de fasole pastai cu piept de pui la gratar
Piine integrala/intermediara griu intreg
200 ml
100/20/80 gr.
70 gr.
GUSTARE 2
Iaurt simplu
Biscuiti   Belvita
150 gr.
50  gr.


Vineri
30.01.2015

MIC DEJUN


Orez cu lapte

225 ml.
GUSTARE 1
Banana
100 gr.
PRÂNZ

Supa de rosii cu fidea
Piure de cartofi cu ficat pui refrigerat la tava
Piine integrala/ intermediara griu intreg
Salata de gogosari murati
200 ml.
150/80 gr.
70 gr.
50 gr.
GUSTARE 2
Mar
Biscuiti Petit
150 gr.
100 gr.