Meniul saptamanii 25 februarie-1 martie 2013


DATA
MENIU
GRAMAJ



LUNI
25.02.2013

MIC DEJUN
Pâine integral/intermediară
Unt
Suncă Sissi
Ceai cu lămâie
30 gr.
15 gr.
25 gr.
200ml
GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ
I. I.Ciorbă de pui
II.Paste cu cascaval
Pâine integrală/intermediară (I)
200ml
80gr.+100 gr
40 gr.
GUSTARE 2
Banana
Corn  simplu
140gr.
70gr.



MARŢI
26.02.2013

MIC DEJUN
Pâine integral/intermediară
Unt
Muschi file
Ceai cu lămâie
30 gr.
15 gr.
25 gr.
200ml
GUSTARE 1
Măr
100gr.

PRÂNZ
I.Supa de rosii cu fidea
II.Tocanita din piept de pui cu mamaliga
Pâine integrală/intermediară (I)
200ml.
50gr.+100gr.
40 gr.
GUSTARE 2
Iaurt
Biscuiti Picnic
100gr.
100gr.



MIERCURI
27.02.2013
MIC DEJUN
Pâine integrală/intermediară
Unt
Gem
Lapte
30gr.
15 gr.
25 gr.
200ml.
GUSTARE 1
Banană 
100gr.

PRÂNZ
I.Supă de chimen cu crutoane
II. Iahnie de fasole cu pulpa de porc
Pâine integrală/intermediară (I+II)
200 ml
100 gr.+80 gr.
70gr.
GUSTARE 2
Mar
Cozonac simplu
100gr.
100 gr.


JOI
28.02.2013
MIC DEJUN
Pâine integrală/intermediară
Omletă 
Ceai cu lămâie
30gr.
25 gr.
200 ml
GUSTARE 1
Portocala
100gr.
PRÂNZ
I.Ciorbă de cartofi cu tarhon
II.Pilaf cu pulpe de pui la tavă
III. Castraveti murati
Pâine integrală/intermediară (I)
200 ml.
80gr.+100 gr.
40 gr.
70gr.
GUSTARE 2
Iaurt
Chec
100gr.
100 gr.



VINERI
01.03.2013
MIC DEJUN
Orez cu lapte
200ml
GUSTARE 1
Mar
100gr.

PRÂNZ
I.Ciorba de varza
II.Ficatei de pui cu piure de cartofi
Pâine integrală/intermediară (I+II)
200 ml.
80gr.+100gr+
40gr.
GUSTARE 2
Portocala
Biscuiti Picnic
100 gr.
100gr